Quote van de dag

Eén kaars kan duizenden andere kaarsen aansteken zonder haar eigen levensduur te verkorten.

Soorten coaching

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Wij werken aan resultaatsverbetering maar dat kan alleen worden bereikt door aandacht voor de mens. Wij hebben ruime ervaring met gedrag, functioneren en verandering binnen organisaties.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op per telefoon: 035-6257222 of e-mail. Wij stemmen de mogelijkheden graag op uw specifieke wensen af. Uw eigen bedrijfscultuur, vragen en casuïstiek zijn ons uitgangspunt.

 

Management coaching

U staat voor een afweging, een beslissing of een dilemma. Wat zijn de effecten, de opties en de alternatieven? U wilt de organisatievisie, organisatieplannen of nieuw beleid in praktijk brengen, maar hoe krijgt u de mensen mee? Wij helpen u om draagvlak voor (cultuur)veranderingen te creëren.

 

Personal coaching

Personal coaching helpt ook als u voor een probleem in uw werk komt te staan. U voelt zich overbelast. U kunt maar moeilijk communiceren met die ene collega. U en uw manager komen niet op een lijn over het werk. U voelt zich gepasseerd voor een promotie. U bent geconfronteerd met een beslissing die u maar niet kunt accepteren. U moet naar een assessment, maar ziet daar als een berg tegenop. Personal coaching helpt bij al die vragen die als een steen op uw maag liggen.


Personal coaching is ook bij uitstek geschikt als u voor een keuze of dilemma staat: wat is een volgende stap in mijn loopbaan? Hoe vind ik meer balans tussen werk en privé?

 

Team coaching

Meer doen met minder mensen? Een afdeling kan veel meer zijn dan de optelsom van het aantal medewerkers. Stel, u wilt een verandering op uw afdeling bereiken. Verhoging van flexibiliteit bijvoorbeeld, samenwerken in plaats van tegenwerken, herverdeling van taken, noem maar op.

Teamcoaching is niet alleen nuttig als er een vraagstuk ligt: het is ook waardevol om een nieuwe visie of nieuwe plannen met elkaar te bespreken en door te voeren. 
Teamcoaching richt zich vooral op onderlinge samenwerking en het maximaal benutten van de kwaliteiten binnen het team. Ook als er fricties zijn. Of als u wilt dat mensen verantwoordelijkheid nemen en leren van elkaar.