Quote van de dag

Een vriendschap die gebaseerd is op zakendoen is beter dan zakendoen gebaseerd op vriendschap.

BMC

Louwe Kater, Business Unit Manager BMC


“Ik ken Richard van Socrates al meer dan twaalf jaar. Destijds werkte ik als Sales- en Accountmanager bij Randstad en volgde ik zelf een training bij Richard. Ik heb daar ontzettend veel aan gehad. Zijn praktijkgerichte aanpak zorgde ervoor dat ik direct over handvatten beschikte om mijzelf te verbeteren. Ook persoonlijk maak ik nog steeds gebruik van zijn expertise en coachende vaardigheden. Maar tegenwoordig helpt Richard ons vooral bij het coachen en samenstellen van onze salesteams en het ontwikkelen van een commerciële leergang. Wat hij doet is knap, hij stuurt altijd op resultaat, maar weet mensen ook echt te beïnvloeden. Dit zorgt voor gemotiveerde medewerkers. Onze mensen zijn zonder uitzondering positief over de trainingen. Soms horen we zelfs na jaren nog hoeveel iemand eraan gehad heeft. 

Vaak zorgt de praktijkgerichte training voor een echte gedragsverandering. Richard leert ons, om ons vak op een natuurlijke manier uit te oefenen. Het juiste gedrag wordt zo bijna een gewoonte, iets wat je altijd meeneemt en waar je ook in het gewone dagelijks leven veel aan hebt. Dat geeft toch wel aan dat Richard kwaliteit levert. Ook blijft hij na afloop van een traject met ons in contact, die nazorg is erg prettig.

Richard toont oprechte interesse in de organisatie en haar mensen. Zijn programma stemt hij af op zowel de doelen van de organisatie als de persoonlijke doelen van de medewerkers. Richard kruipt als het ware echt in het bedrijf en diens klanten. Hij levert altijd maatwerk.

BMC

"Richard toont oprechte interesse in de organisatie en haar mensen. Zijn programma stemt hij af op zowel de doelen van de organisatie als de persoonlijke doelen van de medewerkers."