Quote van de dag

Winners forget they’re in the race. They just love to run.

Canon

Jaap Receveur, Sales Director Canon Business Center

“Ik doe al zo’n tien jaar zaken met Richard van Socrates en ervaar onze samenwerking als uitermate prettig. Richard beschikt over het uitzonderlijke vermogen om de klantvraag op het gebied van sales in no time te vertalen naar een goed leerprogramma. Of je nu doperwten of computers verkoopt, Richard heeft ontzettend veel ervaring en kent altijd treffende praktijkvoorbeelden.

Maar belangrijker nog: hij weet snel en echt contact te maken met de groep. Hij heeft een scherp oog voor de persoonlijke leercurve van elke deelnemer. Zelfs de meest doorgewinterde salesmanager kan nóg beter worden en Richard weet ze daar snel van te overtuigen.

Richard Austie is een contactgericht mens. Het resultaat voor de klant en maximaal rendement staan immer centraal, maar altijd met aandacht voor menselijke waarden en vooral respect.”   

Canon

"Richard Austie is een contactgericht mens. Het resultaat voor de klant en maximaal rendement staan immer centraal, maar altijd met aandacht voor menselijke waarden en vooral respect."