Quote van de dag

Een behoefte die genegeerd wordt is net zo hardnekkig als zevenblad.

GrowWork Group

Mirjam Roode, HR Directeur GrowWork Group

 

“Wij werken met Socrates samen sinds 2012. Onze organisatie bestaat inmiddels uit meerdere onderdelen, maar in die tijd waren wij nog niet zo ver. Richard trainde onze commerciële salesteams. En dat doet hij nog steeds. Ons contact is heel open en frequent. Richard is zich altijd bewust van de doelen van onze organisatie en weet goed hoe hij zich hierin adviserend kan opstellen. De trainingen worden altijd in goed overleg samengesteld.

 

Onze medewerkers geven in de trainingsevaluaties opvallend hoge cijfers. Ook de mensen die er met enige scepsis aan beginnen, weet Richard al op de eerste dag om te turnen. Hij weet de deelnemers te verrassen, maar wat hij vooral goed kan is een veilige omgeving creëren. Onze medewerkers durven zich kwetsbaar op te stellen en hebben vertrouwen in Richard. Wanneer zij zich kritisch uiten of hun eigen ideeën willen delen, weten ze dat Richard dit niet zomaar bij de leidinggevenden op tafel legt. Wij waarderen dit enorm aan hem, want de trainingen zijn natuurlijk ook bedoeld voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Richard is erg integer.

 

Richard heeft heel veel ervaring in ons vakgebied. Hij is iemand die de markt van arbeidsbemiddeling goed begrijpt. Dit was voor ons doorslaggevend om in eerste instantie voor Socrates te kiezen en Richard heeft onze hoge verwachtingen waargemaakt.

GrowWork Group

"Richard heeft enorm veel ervaring in ons vakgebied en heeft onze hoge verwachtingen waargemaakt."